سلامتی و درمانی

فواید کرم های ترمیم کننده برای رفع مشکلات پوستی؛ معرفی انواع آن

فواید کرم های ترمیم کننده

مشکلات پوستی مانند جای جوش و زخم، لک های پوستی، کک و مک و… همیشه مایه دردسر و عذاب انسان ها بوده است و همچنان نیز عده بسیاری با چنین مشکلاتی درگیر هستند. امروزه یکی از موثرترین و باصرفه‌ترین راه برای درمان مشکلات پوستی، استفاده از کرم های ترمیم کننده می‌باشد. از این کرم که به عنوان کرم بازسازی کننده پوست نیز یاد می‌شود، میتوان در درمان بسیاری از عارضه های پوستی استفاده کرد.

توجه داشته باشید که میزان اثربخشی این کرم ها بر زخم ها و مشکلات پوستی مختلف، متفاوت است. به این صورت که جای زخم یا جوش و… هر چقدر کم عمق و تازه باشد، احتمال رفع و بهبودی آن به طور کامل نیز بیشتر است. در این مقاله به ذکر فواید کرم ترمیم کننده و انواع آن برای درمان هر نوع مشکل پوستی خواهیم پرداخت.

معرفی کرم ترمیم کننده پوست

اگر شما نیز جزو افرادی هستید که روی پوستتان جای جوش و سوختگی دارید، یا بخاطر جراحی و سایر موارد روی پوست خود جای زخم دارید، میتوانید با کرم های ترمیم کننده آنها را درمان کنید و پوست صاف و یکدستی داشته باشید. این کرم ها در ترکیبات خود حاوی موادی هستند که خاصیت ضد التهاب و ضد قارچ دارند. به همیت سبب در بازسازی پوست نقش بسزایی ایفا می‌کنند.

کرم ترمیم کننده مانع از ورود میکروب ها به درون زخم میشود و از این طریق بهبود زخم ها را سرعت میبخشد. ترمیم کننده ها به طور معمول هیچ عوارضی برای پوست ندارند. مگر اینکه شما به یک ماده خاص حساسیت داشته باشید.

مواد تشکیل دهنده ترمیم کننده ها

از آنجایی که کلاژن و لانولین نقش ترمیم کننده دارند، پس واضح است که در ترکیبات کرم ترمیم کننده نیز از این مواد استفاده شود. در ترکیبات این محصول از مواد سازنده ضد آفتاب نیز استفاده شده است تا از پوست در برابر اشعه های مضر خورشید محفاظت کند. از دیگر ترکیبات به کار رفته در این کرم معجزه آسا میتوان به مواد معدنی و ویتامین هایی نظیر ویتامین E اشاره کرد.

ترکیبات کرم ترمیم کننده

در ساخت کرم ترمیم کننده برای تحریک کلاژن سازی و محافظت از لایه اپیدرم پوست که معمولا در معرض آسیب دیدگی است، از ترکیباتی مانند گلیسیرین، سوربیتول و… نیز استفاده میشود. ترمیم کننده ها معمولا سرشار از آنتی اکسیدان هستند تا تاثیر عواملی که باعث کاهش کلاژن سازی پوست میشوند را، به حداقل برسانند.

در تولید این محصول علاوه بر ترکیباتی که ذکر شد، از انواع روغن ها و ترکیبات گیاهی نیز استفاده میشود. زیرا ترکیبات شیمیایی به تنهایی برای بازسازی و احیای هر چه بهتر پوست مناسب نیستند و ترکیب آنها با مواد گیاهی طبیعی میتواند اثر بخشی بهتری داشته باشد.

مزایای استفاده از کرم های ترمیم کننده و بازسازی کننده پوست

هنگامی که با آسیب های پوستی مواجه شوید، بهترین گرینه استفاده از یک ترمیم کننده خوب برای پوستتان است. استفاده از این کرم مزایای فراوانی دارد. ترمیم کننده ها با دارا بودن خاصیت ضد قارچی و ضد باکتری، مانع از ورود قارچ و باکتری به درون زخم میشوند و در نتیجه جلوی هر گونه عفونت پوستی را میگیرند. سایر مزایای این کرم عبارتند از:

  • درمان آفتاب سوختگی
  • رفع کک و مک های پوست
  • از بین بردن محل قرمزی زخم، جوش و لکه
  • تحریک پوست برای ساخت کلاژن و الاستین جهت درمان مشکلات پوستی
  • رفع سوزش و خارش ناشی از زخم های پوست
  • ترمیم و بازسازی پوست های آسیب دیده
  • استریل کردن محل زخم، جوش و اسکار و…
  • درمان قارچ های پوستی و جلوگیری از تکثیر آنها
  • تنظیم چربی پوست و حفظ رطوبت آن

توجه داشته باشید که هر چه زودتر به درمان زخم های ایجاد شده اقدام کنید، اثرات به جا مانده از آنها نیز کمتر خواهد بود. اکثر کرم های ترمیم کننده فاقد مواد آلرژی زا هستند و همه به راحتی میتوانند از آنها استفاده کنند و شفافیت و شادابی از دست رفته پوستشان را دوباره به دست آورند.

انواع کرم ترمیم کننده و کاربرد آنها

پوست ما ممکن است در طول زمان در معرض انواع آسیب های پوستی قرار گیرد. برای رفع این مشکلات پوستی راهکارهای آسان و مقرون به‌صرفه تری وجود دارد که یکی از آنها استفاده از کرم ترمیم کننده است. این کرم در سه دسته ملایم، متوسط و قوی تولید و به بازار ارائه شده است که هر کدام کارکرد خاصی بر روی پوست دارند و شما باید متناسب با نوع مشکل پوستیتان به خرید آنها اقدام کنید. انواع آنها و کارکردشان به شرح زیر است:

  • ترمیم کننده ملایم: درمان لک های پوستی ناشی از جای جوش و آفتاب
  • ترمیم کننده متوسط: درمان جای جوش و اسکارهای عمیق، زخم‌ها و آفتاب سوختگی‌های کوچک و خفیف
  • ترمیم کننده قوی: درمان جای زخم های عمیق مثل زخم و جراحت های ناشی از عمل جراحی

انواع کرم های ترمیم کننده

همانطور که قبلا هم ذکر کردیم اقدام به موقع برای درمان بسیار مهم است. هر چه زودتر به درمان این زخم ها اقدام کنید، اثرات به جا مانده از آنها روی پوستتان کمتر خواهد بود و در برخی مواقع نیز به طور کامل محو خواهند شد.

نحوه استفاده از کرم ترمیم کننده به چه صورت است؟

استفاده از کرم های ترمیم کننده کار دشواری نیست و شما میتوانید با رعایت نکاتی بهترین نتیجه را در استفاده از این کرم ها بگیرید. قبل از مصرف ترمیم کننده ها و یا هر کرمی شما باید محل مورد نظر را از آلودگی‌ها پاکسازی کنید.

اگر محل موردنظر پوست صورتتان است، بعد از شستن صورت خود، ناحیه مدنظر را با دستمال مرطوب و یا یک کرم مرطوب کننده پوست، رطوبت رسانی کنید. این کار باعث باز شدن منافذ پوست شما و جذب بهتر ترمیم کننده میشود. سپس کرم را به اندازه یک نخود، خیلی ملایم روی محل مورد نظر مالیده و به صورت ضربه ای به پوستتان بزنید تا به خوبی جذب پوست شود.

سخن پایانی

رهایی از مشکلات پوستی آرزویی دست نیافتنی و محال نیست. امروزه در بازار برای درمان مشکلات پوستی شما محصولات متنوعی وجود دارد که یکی از آنها کرم ترمیم کننده است. در انتخاب بهترین کرم ترمیم کننده برای پوستتان، توجه به مواد تشکیل دهنده آنها و سازگار با نوع پوست و زخم شما، بسیار مهم و ضروری است. برای نتیجه دهی و اثر بخشی هر چه بهتر و بیشتر این کرم، موارد گفته شده در مقاله را به دقت مطالعه کنید تا سلامت و زیبایی از دست رفته پوستتان را مجدد به دست آورید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *